onsdag 19 augusti 2009

Hur man än vänder sig så sitter röven bak.....

Man sliter o har sig, försöker göra allt rätt men ändå så blir allt fel.....

Man vill inte göra nån illa men lyckas ändå.....märkligt hur allt blir.
Finns det någon rätt tid för att dela med sig av nåt som man vet gör den andra illa......eller vill vi inbilla oss att vi vill skydda den andra så länge som möjligt för att slippa se minen.......

....minen.....minen som säger tusen ord.....besvikelse o ledsamhet. Man bryr sig o vill att den andra skall ha det bäst i världen för den förtjänar verkligen det bästa. Den skall verkligen inte ha nån som framkallar minen hos en........men ibland e det oundvikligt.

Men hur man än gör så har allting ett slut. Jag har aldrig varit med om något som varat för evigt. Det enda som faktiskt varat tills nu och förhoppningsvis ett tag till är mammas köttbullar....dom kommer vara för evigt, åtminstånde så länge mamma varar. Och det hoppas man ju varar för alltid, även om man vet vad som komma skall.....för eller senare :(


Jag är rätt nöjd, inte med alla beslut man tagit men med tillvaron, har ju en fantastisk son som bara växer o växer, snart längre än pappa. E glad för han kommer få en fantastisk uppväxt för han har världens bästa mamma. Det bästa med det är att jag inte behöver oroa mig för honom när man vet att han blir underbart omhändertagen av sin mamma.

HON FÖRTJÄNAR DET BÄSTA! Och det e tyvärr inte mig..........


Alla val vi gör i livet får konsekvenser, så man får hoppas att det kommer nåt bra från valen man gör, i långa loppet, även om det inte kanske verkar så nu.


Men faktum kvarstår.......


Hur man än vänder sig så sitter röven bak!!!



Sov så gott o ta hand om varandra.........


puss o kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar