lördag 7 mars 2009

Kvinnor av Sten.....

Livet borde inte var så hårt. Om man vetat om vad som komma skall så hade man nog valt att stanna kvar i magen på sin kära mamma tänt påp en cigarr öppnat en god whiskey och lutat sig tillbaka.....

För ingen väljer väl att med vilje bli ratad av den man tycker om, eller bli misshandlad av den man tycker om, eller att bli så avtrubbad med tiden för att man blivit utsatt för en massa tråkigheter.

För när man byggt upp muren av stål så är det väldigt lätt att den blivit för hård så att ingen kommer innanför, inte ens med dynamit och slägga.

Problemet som uppstår är att man upptäcker att muren har påverkat en så hårt att man själv nästan blivit en del av den hårda ytan. Så den dagen man stöter på en vänlig själ så kommer dens energi bara stutsa mot ytan med inga framtidsutsikter på att ta sig igenom.
Vilket med tiden gör att denna vänliga själ tyvärr ger upp och drar sig undan med förhoppning att stöta på någon annan med en tunnare mur.

Rätt sorgligt när man tänker på det...........

Många människor som bara går för intet för at faserna i livet är olika vid sammankomsten. Jag hoppas att dom med hårda murar kanske själv någon dag börjar våga titta vad som finns på andra sidan och bjuder in till lek och skratt :)

Va inte rädd för att öppnan upp hjärtat en gång till, man måste våga för att vinna!


Snart är det dax för melodifestivalen så nu skall jag utnyttja mina parantesers goda mathållning för att sen fortsätta ut i nattens underbara sken.........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar