söndag 1 mars 2009

Glamour.....o Melodifestivalen

Det va kul att se en tv produktion live, fösta gången för min del. Men nu när man fått blodad tand så kanske man skall försöka ta sig in på både Så skall det låta och På spåret för att kunna sitta med sina ballonger och tjuta ikapp när artisterna presterar någon fantastisk ton eller läte.

Den stora lärdom som man tagit är att nästa gång så skall man sitta främst eller nära på sidan. För visst är det kul att se alla kända ansikte mer än på en tv skärm stor som globen.

Det värsta på sådana här ställe är när man hittat en kö som man tycker känns bra för att få sina torra och halvljumma popcorn så står där en anställd tjej som säkert har en god tanke som vill hjälpa till som säger "Där finns en kiosk längre bort utan kö, ta den istället" och pekar ut i publikhavet i korridoren utanför ingången till arenan.

Spontant så säger nåt halvkorkat i huvodet.........hmmm.....om jag springer bort där hon pekar så kanske detta går väldigt mycket fortare......så man börjar traska.......


.....när man traskat några hundra meter och inser attt man hamnat vid någon sponsor som delar ut något illasmakande halvfabrikat så börjar man bli irriterad. Man inser att fan va korkad man är som lyssnar på andra och inte bara stod kvar......


Så när man nu då bestämt sig för att traska tillbaka där man kom ifrån, tillbaka till den nu förväxta kö som man stod i innan som man redan hade varit klar med så börjar det koka lite inombords.............var är kärringen så jag kan åtminståne säga henne ett ord eller två.


Men men efter mycket om och men så intog man sin plats framför scenen dock rätt långt bak och hamnade mellan en tragisk medelålders kärring och en gammal nukka som var tvungen att ställa sig upp hela tiden för att slippa sen nackarna på dom framförvarande, för det var ju säkert inte därför hon kom dit.


Det var som på tv hela cirkusen, den stora skillnaden var väl att man såg när dom höll på att förbereda mellan varje låt, det man inte ser på tv. Men Petra var duktig och proffsig och väldigt rolig. Så nästa år så kommer jag nog fixa front row biljetter med en jävla stor skylt med mitt namn på :))


För det är ju faktiskt rätt trevligt och kul med Glamour och Melodifestival.


Kram Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar