måndag 16 februari 2009

Är Män Det Svagare Könet???

Kvinnor gnäller om att föda barn, men när en man har en riktig förkylning så är det faktiskt värre!!! :)

Då var man sjuk igen...............lika roligt som vanligt. Det hade varit bättre om man kunde baka in alla årets sjukdomsdagar på en hel vecka, tänk vad fantastiskt det hade varit............eller.........hmmm............


Börjar på Måndagen med feber som sitter i hela veckan ca 40,5 grader.

Tisdagen placerar man sig med huvodet i en spann och kräker upp allt vad man intagit det närmsta året tills magen är helt tom på innehåll.

Onsdagen förflyttar man sig till toan för att tömma allt skit som man stoppat i sig, där man sitter kvar hela veckan.

Torsdag börjar uttorkningen känna av sig och för att överleva så måste man hälla i sig vätska för att 2 minuter senare tömma ut det igen från dom två olika hållen.

Fredag som dom flesta längtar till sitter man med mega ångest och undrar vem fan som kommit på denna geniala ide att få allt på en gång, utan framgång.

Lördag börjar det göra ont i öronen för att tio minuter senare inse att det har vuxit upp en vaxpropp stor som en negerbulle (ja, det heter och kommer alltid heta negerbulle, utan att vara rasist för det) som sen med ett enormt tryck förstör trumhinnan så man med spya i halsen kan skrika av plågor för att uttrycka sitt obehag.

Söndag, äntligen är den här sista dagen av plågor . Denna dag som man längtat till efter många svåra timmar av plågeri, halft döende och allmänt skelett liknande efter en vecka av hemskheter. Allting avtar, febern sjunker, man slutar tömma innehållet i kroppen och kan börja slappna av för några sekunder......................

......för att strax få enorm ångest.................................helvete det är jobb imorrn......................önskar jag kunde bli sjuk så jag slipper gå dit.



Så man undrar......är män det svagare könet eller gäller det endast när dom blir lite snuviga......





Sov gott mina vänner........ :-)

1 kommentar:

  1. Män, tja vet inte vad jag ska säga om det men vi kan väl dela in dem i kategorier som allting annat. Från A-Ö Sedan kan vi göra statistik och se vad vi får fram för resultat, någon får sätta till en utrednings grupp. Jag tror att det kan bli intressanta svar.

    SvaraRadera