måndag 9 februari 2009

Så fel men ändå så rätt

En intensiv helg!....Blod, brännskador, dans, joddlande och iprenande.......

Vilket ekorre hjul vi har satt oss i........man föds.....gör inte så mycket får sin blöja bytt blir matad och sover.

Man börjar växa går i skolan blir mobbad kommer i slagsmål lär sig att inte gå på dom stora killarna börjar pilla på snoppen mår bra av det växlar till nästa skola går ut skolan blir firad, bakis.


Och sen är det dax för ekorrehjulet...................ångest på söndagen för att jobba på måndagen börjar jobba på måndagen längtar redan efter fredagen som är skit långt borta sitter och snackar skit på lunchen om dom som inte hör slutar snacka när dom hör går hem låter eventuellt någon annan pilla på snoppen mår bra av det somnar.

Torsdag......alla är jävligt överlyckliga är ju snart fredag................

Fredag....................man spricker av lycka jobbar halv dag kommer hem får sin nya fylla slår kärringen för att hon inte lyssnar lagar bilen vattnar i trädgården som ändå redan ser ut som mossa tar en sup till förstår inte varför kärringen är ledsen slår igen kanske hjälper inte det däckar.

Lördag........ipren handlar med sur tanten tar en öl träffar bekanta ny fylla festar strular runt man tror att hon inte vet men hon vet men är tyst för hon vågar ändå inte lämna somnar och vaknar i någons säng fet ångest.

Söndag..........................................usschh

Är det så här vi vill leva våra liv eller är vi menade för något mycket mycket större och bättre.....................hmmm..........................ja, inte vet jag men ipren har jag käkat så nu skall jag pilla på snoppen och må bra.

:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar